Om oss


about-garamaj

“- Vi eftersträvar harmoni

genom proportioner

och rena linjer”

 

 

 

Garamaj of Sweden – Bridal Couture

“Vi alskar det nordiska rena, det enkla”

 

Vi älskar det nordiska rena, det enkla

Det enkla är det svåraste!

Det ställer krav

Det kräver kvalité och hantverk

Kvalité från råvaran, spetsar och sidenet, till designen

Hantverket ursprunget ur erfarenhet och nördig envishet

Det enkla är vackert

Det vackra är skört – vi har vårdatat det i 20 år

Det vackra är flyktigt – vi har jagat det i 20 år

Det vackra är förföriskt – vi förmår inte att sluta skapa

Det är enkelt – vi älskar att göra det

 

____________________________________________

I över tjugo år har vi skapat brudklänningar i nordisk stil för den självsäkra och medvetna bruden. Under ledorden kvalitet och skräddarkonst är vi stolta över att kompromisslöst arbeta med utvalda tyger och omsorgsfullt bearbetade mönsterkonstruktioner som får alla brudars önskningar att slå in på sin stora dag.

I ett av Sveriges största showrooms, centralt beläget vid Stureplan i Stockholm, finns ett av landets största utbud av förstklassiga skräddarsydda klänningar för alla smaker. Stort kyrkligt bröllop eller intim borgerlig vigsel – i våra kollektioner finns klänningar som får bruden att känna äkta hantverk i särskilt utvalda exklusiva tyger och modeller.

Vår passion är spetsar och sidentyger. Vi är stolta över att några av de få små tillverkare som finns kvar av Italienska sidentyger och Franska spetsar levererar exklusivt till oss. Det är ett hantverk som ofta går i arv från generation till generation. Familjerna har också under åren blivit våra personliga vänner. Sidentygerna väljs ut med stor omsorg och kärlek. Vi köper bara in det som vi vet vi kan stå för och representera. Det är det som gör Garamaj of Sweden unikt.

Våra kollektioner har vi samlat i tre olika linjer.  

Garamaj Couture
Vår mest exklusiva kollektion. Här hittar du de mest bearbetade tygerna som finns i världen, vackra handgjorda spetsar i klänningsmodeller som står ut lite extra. Flera modeller i Couture-linjen är gjorda i endast ett exemplar för de som söker det unika.

Garamaj Classic
Tidlös elegans manifesterat I klassiska silhuetter och kvalitativa material.

Garamaj Simple Luxury
Det kreativa får större utrymme i denna linje. Vi leker med former och trender och skapar vår tolkning av det moderna.

Oavsett vilken kollektion du väljer, blir du omhändertagen av vårt professionella team från första stund.  Första steget är att boka en personlig tid så vi kan förstå hur vi kan förverkliga just din drömklänning.”

 

om-oss-3-1